gestiune si contabilitate, salarizare, productie si analize complexe

WinMENTOR - pachet de programe de gestiune
WinMENTOR permite intr-o maniera eficace, simpla si flexibila prelucrarea informatiilor complexe aferente activitatilor unei firme sau organizatii.

WinMENTOR . softwestteam.ro

www.winmentor.ro


antivirus

Trend Micro Internet Security Pro 2010 - Protectie completa la navigare, comunicare prin email si tranzactii bancare online cu Trend Micro Internet Security PRO!
Norton AntiVirus 2010 - Norton AntiVirus™ 2010 protejeaza PC-ul impotriva spyware-urilor, virusilor si a altor amenintari de pe Internet.
Kaspersky Internet Security 2010 Desktop - Kaspersky Anti-Virus 2010 combina detectia antivirus cu ultimele tehnologii proactive pentru a asigura o protectie solida si eficienta impotriva programelor nocive.
prin parteneriat de reseller al Gecad Net

antivirus . softwestteam.roservice auto

WinMENTOR - Service Auto - modul dedicat evidentelor specifice unui service auto
WinMENTOR - Service Auto este un modul WinMENTOR distinct si functioneaza doar impreuna cu pachetul de aplicatii WinMENTOR. Permite evidenta programarii lucrarilor, a lansarii comenzilor in executie, urmareste consumurile de materiale si manopera, si in plus gestioneaza incarcarea angajatilor pe tipuri de lucrari.


asigurari

AsigAssist - software pentru brokeri de asigurari
AsigAssist este o aplicatie destinata brokerilor de asigurari. Gestioneaza informatiile privind partenerii, politele de asigurari, informatiile privind agentii si activitatile lor.
Mai multe detalii pe www.asigassist.ro


tipografii

Aplicatie antecalcul pentru tipografii - add-on WinMENTOR
Modulul pentru tipografii permite antecalculul comenzilor de la clienti, pe baza unor elemente specifice industriei tipografice. Pentru comenzile acceptate, informatiile se preiau in WinMENTOR.


dictionare electronice

Pro Edition - dictionar electronic multilingv, in 17 limbi straine si limba romana, in orice combinatie dorita
www.proteus.ro


cataloage comerciale

Borgdesign - Lista Firme
www.listafirme.ro

© Copyright 2006 - Soft Consulting West Team. All Rights Reserved.